Preservem el Maresme demana unitat d’acció per transformar la N2: “si cada poble demana coses diferents, la Generalitat farà el que li donarà la gana”

Acte al Consell Comarcal aquest estiu per anunciar l'alliberament del peatge el 2021

Preservem el Maresme considera que la redefinició de la carretera Nacional-2 amb vistes a l’alliberament de la C32 hauria d’estar coordinada per alguna instància a fi que la nova via es dissenyi de forma coherent i unitària. El president Antoni Esteban ha dit que aquest curs toca enllestir el Pla de Mobilitat comarcal que fa anys que es reclama i que els municipis (com ja han començat a fer en alguns casos), intervinguin però coordinadament. Si no és així, ha dit, “la Generalitat tornarà a fer el que li doni la gana”:

Recordem que la setmana passada el ple de Premià de Mar va aprovar una moció de Crida per iniciar treballs de definició de la futura carretera. Tot i els deures que Preservem el Maresme posa al territori per aquest curs, Esteban ha admès que el grau de confiança de l’entitat en la gratuïtat de l’autopista quan acabi la concessió el 31 d’agost de 2021 és baix, per això ha anunciat que continuaran fent pressió i campanyes a fi d’evitar que la Generalitat estableixi altres mecanismes de pagament com la vinyeta.

Escolta l’entrevista a Antoni Esteban:

Translate »