“Preservem el Maresme” escriu a Manel Nadal demanant-li que aturi les adjudicacions per la Ronda Mataró

La coordinadora “Preservem el Maresme” ha fet arribar al secretari de Mobilitat, Manel Nadal, un escrit on reclama que aturi el procés per a l’adjudicació definitiva de la ronda de Mataró. L’entitat demana una reunió prèvia amb els representants de la Generalitat i legitima la seva petició amb els resultats de la manifestació del diumenge 21.

Tornem a parlar de la coordinadora “Preservem el Maresme” i de les seves accions contra el projecte de la Ronda Maresme i la Ronda Mataró.

Avui el diari el Punt ens informa que la coordinadora ha fet arribar al secretari per a la Mobilitat, Manel Nadal, un escrit en què li reclama que aturi el procés per a l’adjudicació definitiva de la ronda de Mataró. L’entitat demana una reunió prèvia amb els representants de la Generalitat i legitima la seva petició amb els resultats de la manifestació del diumenge 21 en què prop de 2.000 persones van mostrar el seu desacord tant amb aquesta infraestructura com amb la futura ronda del Maresme. Preservem el Maresme entén que, davant d’un canvi imminent en el govern de la Generalitat, amb les manifestacions fetes per la majoria de formacions polítiques d’obrir un procés de diàleg sobre la nova via i amb la creixent oposició de la societat i ajuntaments, seria assenyat aturar les actuals tramitacions. “Continuar els tràmits i les actuacions demostraria per part de l’actual govern la voluntat de precipitar un projecte que ha creat un conflicte a la comarca i de voler hipotecar el nou govern”, s’afirma en l’escrit.

Està previst que els treballs de la ronda de Mataró comencin durant el primer trimestre del 2011, i duraran dos anys i tres mesos.

Premià Notícies dijous 25 de novembre

Be the first to comment on "“Preservem el Maresme” escriu a Manel Nadal demanant-li que aturi les adjudicacions per la Ronda Mataró"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »