Preservem el Maresme ja negocia amb Mossos i Trànsit les condicions per la celebració de l’aixecament de barreres a la C32

Peatge de Vilassar de Mar

La plataforma Preservem el Maresme ja ha iniciat les gestions amb Mossos d’Esquadra i el Servei Català de Trànsit a fi d’obtenir tots els permisos i la cobertura logística per l’acte de celebració de la fi del peatge a la C32 el 31 d’agost vinent. Segons ha explicat el president de l’entitat, ara mateix s’estudia el format de l’acte i es continuen sumant convidats, que s’esperen de tot Catalunya. Justament per això, diu Antoni Esteban, es preveu que hi haurà una concentració important de persones i cal planificar-ho bé amb les autoritats policials i de trànsit:

Recordem que l’acte es farà al peatge de Vilassar de Mar. Esteban també ha parlat de la reunió que va celebrar la setmana passada el Comissionat per la Mobilitat del Maresme, on l’empresa a qui la Generalitat ha adjudicat l’estudi de mobilitat post-peatge va presentar les primeres conclusions: s’hi fa la previsió que amb l’aixecament de barreres l’augment de trànsit a l’autopista serà d’un 40% i que en cap cas quedarà col·lapsada, com havien pronosticat -segons Esteban- algunes veus catastrofistes. De la mateixa manera es preveu una reducció important del flux de vehicles a la N2.

Escolta les declaracions d’Antoni Esteban:

Translate »