‘Preservem el Maresme’ té un projecte alternatiu per la ronda del Baix Maresme

La coordinadora ‘Preservem el Maresme’ ha elaborat un projecte alternatiu al de la Generalitat i el Consell Comarcal per la Ronda del Baix Maresme. La coordinadora ha comptat amb la participació d’una trentena d’enginyers i arquitectes per elaborar aquesta alternativa que implica un reforçament del transport públic i la gratuïtat de la C32. La coordinadora presentarà el projecte en un acte públic a Mataró el 3 de març.

La coordinadora ‘Preservem el Maresme’ té pràcticament enllestit un projecte alternatiu per la Ronda del Baix Maresme. La coordinadora fa mesos que treballa en aquest document que basa la seva proposta en el foment del transport públic, tal com ha explicat a ‘Premià Notícies’ el portaveu de ‘Preservem el Maresme’, Antoni Esteban. Aquest projecte alternatiu presenta una autopista C32 amb quatre carrils més altres dos per al transport públic i vehicles d’alta ocupació. La ronda que proposa la coordinadora contempla també millores en els accessos des de les poblacions de muntanya cap a l’autopista.

Naturalment aquest projecte parteix de la premissa de la pràctica gratuïtat de la C32. Segons que ha explicat l’Antoni Esteban, en l’elaboració d’aquest projecte han treballat una trentena d’enginyers i arquitectes que han comptat amb l’assessorament de diversos experts en matèria de mobilitat. La Coordinadora ‘Preservem el Maresme’ presentarà aquest projecte alternatiu de la ronda Maresme en un acte públic al Foment Mataroní d’aquí a un mes, el proper 3 de març.

Be the first to comment on "‘Preservem el Maresme’ té un projecte alternatiu per la ronda del Baix Maresme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »