Presumpte estafa a immigrants per part d’una agència de viatges

Presumpte cas d’estafa a la ciutat: una agència de viatges del carrer Marina hauria cobrat bitllets d’avió a immigrants equatorians quan en realitat no n’havia efectuat la reserva. També hi hauria casos on les víctimes d’estafa havien pagat un bitllet d’anada i tornada però des de l’agència només se n’havia comprat el d’anada. Els afectats ja han presentat la denúncia i l’oficina es troba actualment tancada.

Una agència de viatges del carrer Marina ha estafat presumptament a diversos immigrants equatorians. L’agència hauria cobrat bitllets de viatges a l’Equador que en realitat no s’havien reservat. Concretament, tenim constància de dues estafes per un valor total de nou-cents setanta-cinc euros, però els afectats ens indiquen que coneixen més casos. Mercè Tricás, de Vilassar de Dalt, s’ha posat en contacte amb el Premià Notícies per a explicar-nos el cas de Gioconda España, que hauria perdut set-cents euros per la compra d’un bitllet inexistent.

Aquest cas, com us dèiem, però, no seria l’únic: segons Tricás, encara hi hauria més persones estafades per la mateixa agència, que després d’aquests fets ha mantingut l’oficina del carrer Marina tancada.

Altres afectats haurien pagat bitllets d’anada i tornada a l’Equador quan des de l’agència només s’havien comprat els d’anada, un fet que no es descobria fins el moment just de tornar a Catalunya. És per tot això que ahir a la tarda es va presentar la primera denúncia, escoltem de nou Tricás.

En properes edicions del Premià Notícies us ampliarem aquesta informació.

Be the first to comment on "Presumpte estafa a immigrants per part d’una agència de viatges"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »