Previsió meteorològica del cap de setmana

Imatge del port de Premià de MarImatge del port de Premià de Mar

Enric Gumbau ens fa la predicció meteorològica per aquest cap de setmana. Dissabte ens porta un cel tapat amb molt de vent, ratxa màxima de 79 km/ h del NNE , la mar està en forma de maregassa onades de 3 metres, hem recollit 7 mm a Premià de Mar , no és massa pluja, ja que la pertorbació Filomena ens envia vents forts de gregal poc amics d’afavorir la pluja.
En tenim per 12 hores mes de situació de perill per vent i mala mar hi ha diversos avisos SMC. Per cert la neu no arribarà a Premià de Mar ni zones properes, ja que aquest vent, més el mar, fan de regulador tèrmic i no deixen caure la cota de neu.
Demà diumenge tot i que encara podem tenir força núvols la pertorbació de mica en mica anirà marxant i fins i tot algunes clarianes poden aparèixer, sense descartar algun ruixat passatger, el vent afluixarà força.
Compte la matinada de dilluns i dimarts poden ser 2 nits molt fredes a Premià de Mar sembla que els migdies de la setmana vinent i sobretot a partir dimecres les temperatures es recuperaran força, ja veurem si dura massa la calma, pot tornar el fred d’aqui 8 dies.

Translate »