Primer balanç del Gran Recapte premianenc: el nou format ha frenat les aportacions però el voluntariat té un planter immillorable

Voluntaris aquest cap de setmana en un supermercat premianenca (Foto: DISA Premià)

El centre DISA ha fet avui un primer balanç del Gran Recapte 2020, una campanya que enguany es fa a través de donatius econòmics que encara es podran fer les pròximes 3 setmanes. Tot i que la valoració és provisional, l’entitat ha assenyalat que el nou format ha pogut fer baixar els registres (de moment la recaptació a tot Catalunya equival aproximadament a un 60% de l’objectiu) però per contra ha aplaudit el compromís del voluntariat, ja que hi han participat fins a 106 joves. El coordinador José Manuel Barreto interpreta que el format antic estimulava més la col·laboració ciutadana:

Barreto també ha indicat que el procediment de transferència de donatius d’enguany a la central farà molt difícil saber quin ha estat el recapte concret a Premià de Mar. Com diem, tot i que la campanya als supermercats s’ha fet aquest cap de setmana, es poden continuar fent donatius al web granrecapte.com. L’objectiu d’aquest any del Banc d’Aliments era aconseguir, per mitjà dels donatius, 5 milions de quilos d’aliments.

Translate »