Primera reunió de la comissió del port i assemblea oberta de la Coalició d’Esquerres a Can Pou

El parc de Can Fitó, que es podria transformar notablement amb la construcció dels nous accessos al port

El parc de Can Fitó, que es podria transformar notablement amb la construcció dels nous accessos al port

Primera reunió avui de la comissió de seguiment del projecte del port i assemblea oberta de la Coalició d’Esquerres amb el mateix tema a l’ordre del dia. Després que l’oposició forcés la retirada del punt sobre la modificació del projecte del ple de juliol i després que s’acordés la creació d’aquesta comissió avui a les sis de la tarda s’ha convocat la primera trobada. Més tard, a les 8, la Coali parla amb els veïns de Can Pou del projecte i sobretot dels accessos, que segons la cap del grup municipal Elena Martín, han de canviar la fesomia i no ha comptat amb l’opinió dels veïns:

L’assemblea de la Coalició d’Esquerres es fa al parc de Can Fitó. Pel que fa a la comissió està previst que després d’avui es trobi una segona vegada abans del ple de setembre: en prenen part els grups municipals, tècnics de l’Ajuntament i l’empresa concessionària, que és qui ha fet el projecte.

Be the first to comment on "Primera reunió de la comissió del port i assemblea oberta de la Coalició d’Esquerres a Can Pou"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »