Primera reunió de la Taula pel Pacte de Reactivació: 3 grups de treball, 31 agents i fins el 5 de novembre per dibuixar un pla

Foto: Pau Pujol

Tret de sortida ahir de la nova Taula pel Pacte de la Reactivació Social i Econòmica, que va instituir el ple municipal de setembre. Ahir va tenir lloc la primera reunió de la nova instància que va ser també la primera reunió dels 3 grups de treball que la conformen: protecció social, reactivació econòmica i salut. Segons ha explicat avui el regidor responsable, ara els esforços se centren en la diagnosi, i les primeres accions es podrien començar a esbossar en una pròxima trobada. Ell mateix ens ha dibuixat el circuit que hauria de fer la taula:

Gutiérrez s’ha mostrat molt satisfet del clima i l’esperit que van exhibir en aquesta primera trobada tots els agents implicats, i ha indicat que en general entre les forces polítiques també hi va haver sintonia i “voluntat de treball”. En relació al procés participatiu del monòlit commemoratiu que dedicarà Premià de Mar a les víctimes de la pandèmia Gutiérrez ha anunciat que la setmana que ve es podrà començar a votar pels projectes i per la ubicació. 

Escolta l’entrevista a David Gutiérrez:

Translate »