Primera reunió demà de la nova Taula de Seguretat, que aplegarà polítics, policia, serveis socials i ensenyament i entitats veïnals

Dos agents de la policia local de Premià de MarEntre altres mesures, l'alcalde ha anunciat un reforç de la presència policial al carrer (Foto: Ajuntament de Premià de Mar)

L’Ajuntament ha convocat una primera trobada de la nova Taula de Seguretat per demà divendres a la tarda. La nova instància obeeix a la situació d’inseguretat ciutadana que s’ha denunciat des de la societat civil les últimes setmanes i que ha reconegut el mateix govern. En formaran part grups polítics, cossos policials i tècnics de serveis socials i ensenyament, però també hi participaran les associacions de veïns. De fet, els primers a proposar la creació d’una nova instància participada per aquests estaments i abocada a l’àmbit de la seguretat van ser les associacions de veïns dels barris Tarter-Maresme, Cotet, Premià Centre i Can Ferrerrons. Escoltem, en nom d’aquestes entitats, l’Esmeralda Calleja i tot seguit l’alcalde anunciant la creació de la taula:

Méndez va anunciar la creació de la Taula en el marc d’un paquet de noves mesures en aquest àmbit que inclou també més presència al carrer de policia local (un reforç que també s’exigirà als Mossos); presència d’informadors municipals; càmeres de vigilància i fins i tot la creació d’una aplicació per a mòbils per donar avisos i fer denúncies.

Translate »