Programació especial a Ràdio Premià de Mar el 28J amb protagonisme destacat del ‘Col·lectius en xarxa’, que acomiada la temporada

Manel Ferrer i Lluís Rodríguez Lago

Programació especial dilluns que ve dia 28 a Ràdio Premià de Mar en el marc dels actes impulsats per l’Ajuntament de commemoració del Dia de l’Orgull LGTBI. Durant el matí, a l’inici del Tot d’Una i a la una del migdia, recuperem dos programes del ‘Col·lectius en xarxa’, un sobre discriminacions a l’esport i l’altre sobre la visibilitat del col.lectiu en diferents àmbits socials, i a les 10 i 20 del matí oferirem una entrevista a la regidora d’igualtat Pilar Guardeño. L’Ona Maresme dedicarà també bona part dels seus continguts a la diada i a les sis de la tarda s’emetrà un especial del ‘Col·lectius en xarxa’ amb Manel Ferrer i Lluís Rodríguez Lago. Escoltem Manel Ferrer:

Aquest programa serà distribuït a través de Xarxa Mèdia perquè l’emetin altres emissores i servirà també com a tancament a la temporada de l’espai. D’altra banda l’emissora emetrà durant tot el dia píndoles radiofòniques de testimonis amb experiències relatives al col·lectiu.

Translate »