El projecte Hamza aposta pel bàsquet com a eina integradora

En Marc Subirà i en Hamza Driouich als estudis de la ràdioEn Marc Subirà i en Hamza Driouich als estudis de la ràdio

En Hamza Driouich és un masnoví de 20 anys que estudia econòmiques a la Universitat de Barcelona. El seu estil de vida podria ser com el de qualsevol adolescent, amb la diferència que ell assegura que el bàsquet li ha canviat la vida. “Gràcies al bàsquet avui vaig a la universitat, he guanyat constància i sé que tinc possibilitats per aconseguir el que em proposi“. L’exemple del Hamza no és únic, però ens ajuda a posar en valor l’esport.

El jugador del Vive el Masnou va voler aplicar la seva experiència en ajudar a d’altres joves i per això va fer un viatge a Casablanca (Marroc) per ensenyar bàsquet i que l’esport sigui una eina d’integració social i de confiança. En Hamza va viatjar al Marroc amb un equip de reporters i podrem veure’n el resultat properament en un documental.

Hem parlat amb ell sobre el projecte i l’experiència viscuda a Casablanca. En Hamza ha visitat el Planetari acompanyat del seu company i ex-entrenador, Marc Subirà i volem deixar també el link del Verkami que està duent a terme des de gener per a que tothom qui ho vulgui pugui ajudar-lo a fer realitat el Projecte Hamza

Escolta l’entrevista amb en Hamza Driouich i en Marc Subirà sobre Projecte Hamza

Translate »