Promoció Econòmica enceta un pla que busca la contractació de prop de 300 persones

L’àrea de Promoció Econòmica de Premià de Mar ha encetat un pla d’ocupació que permetrà la contractació de prop de 300 persones. El Pla de Desenvolupament Econòmic i Lluita Contra l’Atur 2010 implica acords amb empreses properes a la ciutat com ara la Illa Fantasia o la residència geriàtrica que s’ha de posar en marxa al barri de Can Pou. També es compta amb els Fons Estatals.

Anem ara amb una informació d’abast a nivell d’ocupació a Premià de Mar, i és que l’Ajuntament ha posat en marxa a través del servei de Promoció Econòmica l’anomenat Pla de Desenvolupament Econòmic i Lluita Contra l’Atur 2010. Aquest pla, que pot donar feina temporal a prop de 300 persones es basa en eixos com contractes amb l’administració, mitjançant els fons estatals  i els plans d’ocupació o els contactes amb la Illa Fantasia i amb la residència geriàtrica que properament entrarà en funcionament al barri de Can Pou.

La intenció de l’Equip de Govern passa també per la creació d’una petita brigada d’obres i la formació d’agents cívics que s’encarregarien, entre d’altres coses, de que els propietaris de gossos compleixin les normatives de civisme de la ciutat. En aquest cas concret, el consistori ha explicat la seva intenció de comptar amb veïns procedents de la immigració.

Ampliarem aquesta informació en el nostre Premià Notícies del proper divendres.

Be the first to comment on "Promoció Econòmica enceta un pla que busca la contractació de prop de 300 persones"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »