?Proposen als veïns celebrar el 3×3 de dissabte amb música més fluixa

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del campionat 3x3 de l'AB Premià a la plaça de la Sardana.Imatge d'arxiu d'una edició anterior del campionat 3x3 de l'AB Premià a la plaça de la Sardana.

L’Agrupació Bàsquet Premià va proposar ahir que el campionat de bàsquet 3×3 previst per dissabte a la plaça de la Sardana es faci amb un volum de música moderat per no provocar molèsties als residents, una proposta que als veïns de la plaça analitzaran aquesta nit en assemblea per donar una resposta demà. Abans d’aquesta nova reunió, però, la portaveu dels veïns, Laura Salomó, ha tornat a criticar la postura que sobre la seva problemàtica manté l’equip de Govern, especialment a l’alcalde Miquel Buch i el primer tinent d’alcalde, Miquel Àngel Méndez.


Laura Salomó ha dit també que l’AB Premià cedeix poc perquè es veu recolzada per l’Ajuntament. Per la seva part, el segon tinent d’alcalde, David Gutiérrez, també present en la reunió d’ahir, ha recordat que ara mateix hi ha encara un procés de negociació entre les parts i ha confiat que s’arribarà a punt de trobada.


En la reunió d’ahir participaven representants de l’AB Premià, de l’equip de govern municipal i dels veïns de la plaça de la Sardana. D’altra banda, segons informava a les seves xarxes l’AB Premià, avui és el darrer dia per a completar les inscripcions per participar al 3×3 de dissabte.

Translate »