Protagonisme de les àrees de Serveis Centrals i Econòmics en un ple amb dues mocions de Crida Premianenca

ple20031302A banda de la dissolució dels organismes autònoms de l’escola de Música, el Museu de l’Estampació i Ràdio Premià de Mar, l’ordre del dia del ple ordinari de desembre d’aquest vespre destaca l’encàrrec de la gestió integral dels serveis de comunicació local i l’aprovació del reglament d’organització i funcionament de Ràdio Premià de Mar. Alcaldia presenta a aprovació l’acord marc de cooperació entre l’Ajuntament de Premià de Mar i la Fundació Tecnocampus Mataró-Maresme. Serveis econòmics presenta l’ampliació de la delegació de funcions en la Diputació pel que fa al preu del servei de recollida de residus comercials i industrials i l’acord definitiu de modificació de les ordenances fiscals.

Des de l’àrea de recursos humans es presenta a aprovació del ple l’adhesió a l’acord relatiu a la contractació de persones aturades que hagin exhaurit la prestació de subsidi, i que estiguin inscrites al programa ‘Treball i Formació’ del Servei Català d’Ocupació. Finalment Serveis Territorials presenta a aprovació inicial la Modificació puntual del pla d’ordenació urbanística referent a la finca del carrer Núria, 50-54. L’ordre del dia del ple de desembre inclou dues mocions, un prec i una pregunta que presenta el grup municipal de Crida Premianenca. El ple començarà a ¼ de 8 del vespre i serà retransmès en directe per Ràdio Premià de Mar, per la qual cosa l’emissora veurà alterada la seva programació habitual.

 

Be the first to comment on "Protagonisme de les àrees de Serveis Centrals i Econòmics en un ple amb dues mocions de Crida Premianenca"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »