Ràdio Premià de Mar enceta avui el procés dels sisens Premis de la Ràdio

Web dels Premis de la Ràdio 2010

Ràdio Premià de Mar enceta avui la dinàmica dels Premis de la Ràdio que arriben enguany a la seva sisena edició. A partir d’avui els premianencs que ho desitgin poden adreçar-se a l’emissora per proposar les seves candidatures al premi Sant Pau 13 a la iniciativa de l’any o Eixample 80 al premianenc de l’any. La gala del lliurament dels premis es farà la nit del 10 de juliol.

La sisena edició dels Premis Eixample 80 al Premianenc de l’Any i Sant Pau 13 a la Iniciativa  de l’any, els Premis de la Ràdio, ja està oficialment en marxa. Un any més el procés de nominacions s’obre a la participació dels premianencs als quals l’emissora municipal convida a proposar candidats per a les dues categories.

Les propostes es poden fer arribar a l’emissora través del web www.premisdelaradio.org, a través de correu electrònic proposans@radiopremiademar.org o bé per telèfon al 93.752.25.25. A partir d’aquestes propostes el Consell de Nominacions elegirà els 12 candidats de cada categoria i s’activarà el procés de votacions. El resultat, un cop més, es coneixerà en la Gala de Lliurament de Premis que es farà durant la Festa Major. Concretament, la nit del dia 10 de juliol.

La 6na edició dels Premis de la Ràdio compta novament amb el patrocini de l’empresa premianenca Metalogenia.

Be the first to comment on "Ràdio Premià de Mar enceta avui el procés dels sisens Premis de la Ràdio"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »