Ràdio Premià de Mar estrena una nova edició del programa Viu l’estiu

Elsa Mena i Manel FerrerElsa Mena i Manel Ferrer

Passades les Festes de Sant Cristòfol, Premià de Mar ajusta la seva programació per a oferir un contingut fresc, divertit i molt despreocupat. Aquestes són les premisses del magazín matinal Viu l’estiu i que s’emetrà de dilluns a divendres a partir de les onze del matí i fins a la una del migdia.

El programa estarà presentat per Manel Ferrer i Elsa Mena i comptarà amb una desena de col·laboradors que contribuiran a convertir l’estudi en una zona de bany on tot pot passar. Entre les seccions que s’hi podran escoltar es troba un espai de divulgació sobre jocs del món, el repàs de l’actualitat esportiva i també un diccionari de paraules que fan servir els joves i que tots hauríem de conèixer.

La moda també hi serà present amb un espai conduït per l’estilista Judit Jiménez on sortirà al carrer per caçar les tendències més latents de l’estiu. Compensarem les receptes de dolços que ens farà la mestra pastissera Mariona Caballero amb unes sessions d’esport i que ens explicarà en antena Christian Segovia, entrenador personal i propietari de Maresme training.

El programa anirà amanit amb els hits de l’estiu, d’aquest any i de tots els altres i també de l’actualitat local amb entrevistes de proximitat que s’aniran succeint durant la setmana.

Translate »