Ràdio Premià de Mar podria guanyar un dels Premis Comunicació Local aquesta mateixa tarda

Guardó Premis Comunicació LocalGuardó Premis Comunicació Local

Aquest vespre l’espai Roca Umbert de Granollers acollirà una nova edició dels Premis de Comunicació Local i que cerca premiar els millors projectes audiovisuals del territori català. En total han estat un total de 104 projectes distribuïts en les categories de millor mitjà, amb un premi per una televisió, un per ràdio i un altre a millor digital.

També hi ha una categoria de continguts audiovisuals i que contemplen un premi a millor contingut de vídeo, un altre d’àudio i un darrer a millor contingut multimèdia.

En aquesta ocasió també es premia al millor professional que en aquesta ocasió, el jurat presidit per Juan Cal, ha decidit atorgar a Sílvia Garcia, una professional amb més de 35 anys als mitjans de la zona de Tarragona.

Recordem que el programa Col·lectius en Xarxa d’aquesta casa hi participarà com a finalista de categoria d’àudio, optant a emportar-se el guardó. La gala es podrà seguir en directe a partir de les set de la tarda a través del web xala.cat i després a partir de les onze del vespre per les televisions i ràdios locals. També en aquesta casa.

Translate »