Ràdio Premià de Mar produirà el primer programa LGTBI per la xarxa de ràdios locals de Catalunya

Manel Ferrer i Lluís Rodríguez Lago

D’aquí a unes setmanes, La Xarxa de Comunicació Local presentarà la seva oferta de programació d’hivern, una programació que es nodreix de projectes que arriben de diferents emissores i que després s’ofereixen a la resta de mitjans de comunicació locals de Catalunya.

La nostra emissora oferirà un format nou que tindrà com a punt de partida el col·lectiu LGTBI. El periodista de Ràdio Premià de Mar, Manel Ferrer acompanyat de l’escriptor i professor Lluís Rodríguez Lago, tiraran endavant ‘Col·lectius en Xarxa’, que mitjançant les diferents entregues temàtiques posaran en valor diferents conceptes com l’identitat de gènere, la sexualitat, l’assetjament o la transsexualitat, passant per totes les seves fases. Cadascuna d’aquestes entregues tindrà una durada de trenta minuts, s’oferirà setmanalment a Ràdio Premià de Mar i també a totes les emissores del territori català que el vulguin emetre. Els dos conductors del programa ens expliquen les seves primeres impressions sobre aquest nou format.

Aquest nou programa també serà present a internet i s’oferirà en format podcast perquè sigui accessible a tots els oients de l’emissora que podran escollir sistema que més els agradi per escoltar-lo. El programa que ja es troba en fase de producció, s’estrenarà previsiblement a principis d’aquest nou any 2021.

Aquest format no és l’únic que s’ofereix des de l’emissora local a la resta de mitjans adherits a la Xarxa. El programa ‘Sound System‘ que engloba estils musicals com el jazz, el soul, les músiques jamaicanes, llatines i africanes, el pop, el rock i les ‘rare groove’. Fa temps que ja forma part de la plataforma. Un altre de les produccions de Ràdio Premià de Mar que es poden escoltar a diferents emissores de la Xarxa és La Porta de l’escenari dirigit per Octavi Egea.

Cal recordar que la col·laboració entre La Xarxa i Ràdio Premià de Mar és freqüent. Doncs en l’actualitat es comparteixen peces informatives i també l’emissió del magazín comarcal ‘Ona Maresme’.

Translate »