Rafa Navarro es confessa “trist” per la marxa de Méndez però també admet il·lusió per liderar una nova etapa de govern que pot contenir “matisos”

Rafa Navarro i Miquel Àngel Méndez en una foto d'arxiu

Primeres declaracions de Rafa Navarro com a candidat del grup de JxPdM-PDECAT a l’alcaldia i virtual relleu de Miquel Àngel Méndez al capdavant del govern premianenc. Després que dijous passat el mateix Méndez fes públic que al ple d’investidura es proposaria Navarro, avui l’alcaldable ha dit que ara mateix només se sent un candidat més, però ha admès tenir un sentiment ambivalent de tristor i il·lusió:

Recordem que després que es formalitzi la renúncia de Miquel Àngel Méndez al ple de demà passat, dissabte 19 -dins els 10 dies de termini que fixa la llei- se celebrarà un ple d’investidura on cada grup proposarà el seu candidat. Com passa després de les eleccions, serà nomenat alcalde qui obtingui majoria absoluta dels vots en la primera volta o, en cas contrari, el candidat de la llista més votada. El fet que els vots hagin de ser secrets obliga a una sessió presencial, i (a fi de complir amb les mesures de seguretat sanitària) s’ha decidit que es farà a l’Espai l’Amistat.

Escolta la declaració sencera de Rafa Navarro:

Translate »