Rafa Navarro sobre el nou edifici de la Mar Nova: “ara estem en disposició de fer una de les coses més maques que pot fer un Ajuntament”

Aula d'una escola premianencaAula de l'escola Mar Nova

El regidor d’ensenyament Rafa Navarro ha parlat avui de la represa de gestions amb la Generalitat per tal que es formalitzi el conveni que ha de donar peu a la construcció del nou edifici de la Mar Nova. Navarro ha dit que el conveni va ser proposat fa temps pel Departament d’Ensenyament però que la crisi sanitària va obligar a interrompre les negociacions; ara, però, es donen les condicions per posar fil a l’agulla: hi ha capacitat econòmica, ha dit, tothom ho vol, i és “una de les coses més maques” que pot fer un Ajuntament:

Recordem que el conveni entre Ajuntament i Departament indica que l’Ajuntament assumirà inicialment el cost de l’actuació (uns 3 milions d’euros) i després la Generalitat retornarà la meitat a l’Ajuntament en diferents fraccions anuals. Navarro ha dit que, un cop signat el document, el primer pas serà -l’any que ve- obrir un concurs per escollir projecte que s’acompanyarà d’un procés participatiu amb la mateixa escola. Aquesta primera fase, però, no forma part del conveni i serà assumida íntegrament per l’Ajuntament.

Escolta la declaració sencera de Rafa Navarro:

Translate »