Ramon Reyes presenta audivisual i exposició fotogràfica al Centre Cívic

El membre del grup fotogràfic Argent Ramon Reyes presenta aquest vespre a les 8 al Centre Cívic un audiovisual sobre la ruta ‘Pedals de foc’ i una exposició fotogràfica. A la mateixa hora, Santi Domínguez inaugura una mostra de pintures d’animals a Premiart. El cinema i el teatre de titelles al Patronat i la trobada mensual dels Mosqueters del Country a la plaça de la Sardana completen les activitats lúdiques i culturals previstes aquest cap de setmana a Premià de Mar.

Anem tot seguit a comentar les activitats lúdiques i culturals que tenim previstes a la ciutat per aquest cap de setmana que comença avui. A l’espera del cap de setmana vinent, que entre el Mercat del Mar i la Fira Comercial de Tardor ens tindrà ben entretinguts, aquest cap de setmana destaquem de manera especial dues activitats que tenim aquest divendres.

Comencem parlant d’art i de l’exposició que s’inaugura aquest vespre a la sala Premiart. L’Associació d’Artistes Plàstics presenta una mostra de pintures de Santi Domínguez, un pintor mataroní d’origen però resident a Premià de Mar. L’artista va ser dimecres al Tot d’Una de Ràdio Premià de Mar i va explicar que en les pintures que podrem veure a partir d’avui ha treballat combinant tècniques. Pel que fa a la temàtica presenta imatges d’animals. L’exposició de Santi Domínguez a la sala Premiart s’inaugurarà aquest divendres a les vuit del vespre i al podrem veure durant dues setmanes. Recordeu que la sala Premiart es troba al carrer de Sant Antoni nº 3.

Seguim parlant d’art, però en un format diferent. A la mateixa hora que s’inaugura l’exposició a Premiart, a les vuit del vespre, començarà al Centre Cívic la projecció de l’audiovisual del membre del Grup Fotogràfic Argent Ramon Reyes. Reyes presenta imatges de la ruta ciclista ‘Pedals de foc’. Simultàniament a aquesta projecció, al rebedor del Centre Cívic quedarà inaugurada una exposició de fotografies del mateix Ramon Reyes. En aquest cas la temàtica i les tècniques emprades són ben diferents que en la projecció. Aquesta exposició la podrem veure fins el 30 de setembre.

El Patronat Social Premianenc ens porta cinema demà dissabte. La pel·lícula d’aquest cap de setmana serà ‘Mi segunda vez’, una comèdia romàntica protagonitzada per Catherine Z. Jones i Justin Bartha i que podrem veure en dues ocasions: a les set de la tarda i a dos quarts d’onze de la nit. I si el Patronat només fa cinema el dissabte és perquè diumenge hi ha teatre de titelles de la Xarxa. Serà amb l’espectacle Ploramiques. L’espectacle serà a les sis de la tarda.

I aquest diumenge és el darrer del mes de setembre i això vol dir que els Mosqueters del Country ens proposen anar a la Plaça de la Sardana a participar a la seva ballada de country. La ballada comença a les 12 del migdia i durarà fins a les quatre de la tarda. Organitza l’AVECA.

Be the first to comment on "Ramon Reyes presenta audivisual i exposició fotogràfica al Centre Cívic"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »