Raquel, veïna del bloc amenaçat de desnonament: “si el dia 1 vénen a fer-nos fora resistirem, i esperem suport”

Méndez ha acusat la Xarxa de portar veïns al ple sense dir-los on anaven i fent-los creure que allí els donarien una solucióMéndez ha acusat la Xarxa de portar veïns al ple sense dir-los on anaven i fent-los creure que allí els donarien una solució

Els veïns del bloc del carrer Enric Granadors amenaçat de desnonament converven encara esperances que s’ajornarà el llançament i que hi haurà temps de trobar una solució al seu cas, però resistiran a l’edifici si el dia 1 van a desallotjar-los i esperen comptar amb el suport popular. Ho ha dit al Premià Notícies la Raquel, veïna del bloc que hi viu amb els seus dos fills menors d’edat:

La Raquel va ser de les primeres inquilines del bloc: hi va entrar el 2014 i va passar un any sense aigua corrent, però actualment la comunitat disposa de serveis i poden escalfar-se. Ahir ella i altres inquilins van intervenir al ple municipal juntament amb membres de la Xarxa d’Habitatge, la plataforma que els assessora; l’alcalde els va respondre que l’Ajuntament farà “tot el possible perquè se solucioni la situació”. En aquest sentit, demà s’ha de celebrar una reunió de portaveus per tractar aquest tema.

Escolta l’entrevista a la Raquel:

Translate »