Rebombori encara de circumstàncies, però ja de carn i ossos

Secció del cartell del Rebombori d'enguany

La 18 edició del Rebombori de Premià de Mar, que se celebrarà el cap de setmana del 4, 5 i 6 de juny, recupera la presencialitat al carrer, per bé que encara s’haurà de dur a terme dins de paràmetres de seguretat sanitària, començant pel fet que totes les convocatòries es faran dins un recinte tancat perimetralment (el pati de la Lió) i prèvia reserva d’entrada.
Després que l’any passat totes les convocatòries s’haguessin de fer per via telemàtica, enguany la coordinadora DeBòlit, que organitza l’activitat amb el suport de l’Ajuntament, ha pogut preparar un programa on hi trobem alguns dels actes més emblemàtics del Rebombori; així, el divendres 4 de juny al vespre hi haurà espectacle de foc, el dissabte a la tarda mostra de colles, i el diumenge al matí la mostra de colles infantils. Tot plegat s’acompanyarà d’un concert de La coixinera el divendres, un altre del Pony Pisador dissabte i finalment un concert vermut de Jaume Arnella el diumenge.
Tot plegat amb entrada de franc però que cal reservar al web reserves.pdm.cat. I, com diem, sota mesures de seguretat sanitària ja que, a banda de l’accés restringit, caldrà mantenir la distància de seguretat a la fila d’entrada; un cop s’hagi pres seient al recinte ningú no es pot aixecar fins que no ho indiqui l’organització; cal dur mascareta i no es pot entrar menjar ni beguda.

El programa del Rebombori 2021 és el següent:      

Divendres 4 de juny.

  • 21.30 h Concert de La coixinera i espectacle “Del foc neix la bèstia” amb Simplement Diables amb la participació dels Diablons de Mar, els In-flamats i la colla Simplement diables.

Dissabte 5 de juny.

  • 18 h Mostra de colles del seguici festiu premianenc amb la participació de les colles premianenques, els Quilombo, els capgrossos i els gegants.
  • 22 h concert del Pony Pisador, una formació especialitzada en música popular d’arreu del món.  

Diumenge 6 de juny.

  • 11 h Mostra de colles infantils de capgrossos, gegantons, bastoners i tabalers.
  • 12.30 h concert-vermut amb Jaume Arnella, premi Enderrock 2021 a la trajectòria.

Tots els actes es faran a l’escola La Lió. Les entrades, que són gratuïtes, s’han d’obtenir al web reserves.pdm.cat

Translate »