Reptes pel confinament de Rem Premià i l’AB Premià

Per intentar fer passar millor el confinament i l’estada a casa d’aquests dies, diverses entitats esportives de Premià de Mar proposen fer reptes als seus membres. Un dels més creatius és el de la secció de Rem del Nàutic, que en el primer dia de repte, proposa als seus i a tothom qui vulgui provar-ho a treure’s una samarreta en posició horitzontal, com si féssim flexions. Això deixa només una mà per poder fer la feina, i una vegada treta, tornar-se a posar la mateixa samarreta sense perdre la posició. 

L’entitat ho penja a Instagram i les xarxes amb el hashtag rempremiachallenge i ha promès un repte diferent per a cada jornada de confinament. Uns vídeos que podeu veure i que permeten passar una bona estona tant a qui els fa com qui els mira.

I d’altra banda, l’Agrupació Bàsquet Premià de Mar també ha convidat a tots els seus jugadors i jugadores a penjar vídeos amb els entrenaments que estan fent aquests dies a casa. Amb l’etiqueta #elbasquetnopara i #joentrenoacasa, els jugadors del sènior i de totes les categories surten fent exercicis de tota mena: vots o llançaments amb pilota els que tenen cistella i pati o alguns entrenaments de força i coordinació.

Translate »