Retocs importants en 7 actes de la Festa Major que enutgen la Comissió de Pirates i Premianencs

La retallada d'horaris de concerts a la platja farà que la Remuntada i la Ruixadeta es facin una hora abansLa retallada d'horaris de concerts a la platja farà que la Remuntada i la Ruixadeta es facin una hora abans

La Comissió de Pirates i Premianencs ha denunciat a través d’un comunicat un seguit de canvis que ha estipulat l’Ajuntament en 7 actes del programa de Festa Major. En concret es queixen que -amb l’argument de reduir el consum d’alcohol- es modifica l’Atracabars i se suprimeix la Caipirinha al Saqueig Pirata; també denuncien que es volen traslladar els concerts a la platja de l’Ona i fer-los acabar més aviat i, conseqüentment, avançar l’hora de la Remuntada i la Ruixadeta. La comissió considera que la majoria d’aquests canvis comporten més problemes dels que volen evitar, i acusen la regidoria d’haver-los imposat sense escoltar les seves contrapropostes. Maria Muñoz és la portaveu de l’entitat:

Ara l’entitat recollirà firmes per tal de copsar l’opinió dels premianencs i, a partir d’aquí, decidirà com procedir d’ara endavant. Tot i les queixes Muñoz ha assegurat que l’entitat treballa “al 200%” en la preparació del programa i també en la Festa dels 100 Dies, que tindrà lloc aquest dissabte, tot i que enguany, ha dit, tindrà un to “una mica reivindicatiu”.

Escolta l’entrevista a Maria Muñoz:

Translate »