Reunió entre pares i Ajuntament de Mataró per a trobar alternatives a l’escola amb aluminosi

Després que el passat dijous coneguéssim el tancament de l’escola pública Angeleta Ferrer de Mataró degut a la detecció d’aluminosi en part de l’estructura del centre, l’Ajuntament va mantenir dijous a la nit una reunió amb els pares i mares del centre amb l’objectiu de traçar les possibilitats que s’obren a partir d’ara, encara que de moment els 221 alumnes del centre educatiu començaran les classes a l’escola Torre Llauder a partir de dilluns, tal com estava previst.

Segons informa La Vanguardia en la seva edició comarcal, durant el transcurs de la reunió l’alcalde, Joan Mora, va informar de les patologies detectades a l’edifici i dels treballs que s’iniciaran de manera immediata amb l’objectiu d’estabilitzar l’edifici. L’alcalde va puntualitzar que la decisió de tancar el centre es va prendre amb l’objectiu de vetllar per la màxima seguretat dels alumnes i va manifestar que la prioritat del Govern és mantenir una escola pública al centre de la ciutat, possiblement amb la construcció urgent d’un nou equipament a l’antiga fàbrica paperera de Can Fàbregas.

En el transcurs de la reunió, els pares van demanar que s’estudiï, d’una banda, la possible rehabilitació de l’edifici escolar afectat per aluminosi, i de l’altra, alternatives a la ubicació provisional del centre a l’edifici de l’escola Torre Llauder, com per exemple la possibilitat d’ubicar mòduls provisionals al Parc Central. L’alcalde va prendre el compromís d’analitzar conjuntament amb els interessats totes les possibilitats, tot i que la solució immediata és el trasllat a l’escola pública Torre Llauder perquè els alumnes puguin seguir el curs escolar.

Be the first to comment on "Reunió entre pares i Ajuntament de Mataró per a trobar alternatives a l’escola amb aluminosi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »