Reunió estèril entre l’Ajuntament i Pirates i Premianencs

Imatge de la reunió d'ahirMembres de la Comissió a l'última reunió amb la regidoria (Foto: Pirates i Premianencs)

Es consuma el trencament entre l’Ajuntament i la Comissió de Pirates i Premianencs i la renúncia d’aquesta entitat a l’organització dels actes que feia fins ara de forma conjunta amb la regidoria de festes. La reunió d’ahir, on també participava la comissió de Festa Major, no va servir per acostar posicions perquè cap de les dues parts va assumir renúncies. Segons el regidor Eloi Maristany, l’Ajuntament hauria cedit en alguns aspectes, però inexplicablement -ha dit- finalment no hi va haver negociació:

El regidor ha admès que la retirada de Pirates i Premianencs es notarà a la Festa Major, tot i que ha assegurat que la regidoria té molt controlada l’organització i que fins i tot es poden proposar noves activitats amb nous voluntaris. Per la seva banda la Comissió de Pirates i Premianencs ha valorat la reunió d’ahir i la falta d’acord adduint que si no van fer renúncies és perquè el seu pla de millores en els actes que l’Ajuntament volia modificar ja contenia totes les cessions possibles. En relació a l’efecte que pot tenir sobre la Festa Major la seva retirada, la portaveu Maria Muñoz ha indicat que es notarà, especialment, en l’àmbit dels efectius humans dels actes de més envergadura:

Muñoz ha assenyalat que la Comissió ara s’abocarà a l’organització de forma independent dels 3 actes que ja van anunciar fa alguns dies: el Quinto Premianenc amb Guateque, el Gran Atracabars i l’Atracabotigues.

Escolta l’entrevista a Eloi Maristany:

Escolta l’entrevista a Maria Muñoz:

Translate »