Revolta Global demana mobilització popular davant l’arribada de la sentència de can Sanpere

Revolta globalRevolta Global Esquerra Anticapitalista de Premià de Mar ha publicat un manifest davant la convocatòria de l’assemblea oberta diumenge vinent, dia 12 de gener, a Can Sanpere per la imminència de la sentència sobre l’espai. En el manifest la formació diu que darrerament el Centre Social Autogestionari ha estat determinant i il·lustratiu a l’hora de definir el potencial d’aquest espai. Segons Revolta Global, cal unificar sensibilitats de tota mena en favor de salvar aquest indret que consideren ‘emblemàtic’. Les raons que addueixen són patrimonials, històriques, de classe, culturals o urbanístiques, i el consideren el punt de màxim antagonisme a nivell local entre el capital financer i constructor i les necessitats d’espais oberts al poble i al servei de la comunitat.

Revolta Global estén aquesta reivindicació abans que sigui tard i diu que cal agrair i reconèixer la feina de la gent del Centre Social Autogestionat de Can Sanpere per haver alertat puntualment d’un problema que perdura i que depèn del pols entre la gent mobilitzada d’una banda i els poderosos de “de dalt”. Després de demanar que els veïns s’organitzin davant la sentència i que vagin a l’assemblea de diumenge, el manifest de Revolta Global Esquerra Anticapitalista de Premià de Mar presenta una síntesi del procés anterior a l’actual ocupació encetat els anys 90 del segle passat.

 

Be the first to comment on "Revolta Global demana mobilització popular davant l’arribada de la sentència de can Sanpere"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »