Revolta Global veu indicis de descontentament per les retallades

Revolta Global Esquerra Anticapitalista constata que hi ha indicis d’insatisfacció entre professionals i usuaris dels serveis sanitaris i d’ensenyament de la Generalitat arran de les retallades anunciades pel Govern. En una taula rodona celebrada dissabte al Centre Cívic, membres de Revolta Global, sindicalistes, professors i estudiants van analitzar les conseqüències d’aquestes retallades als servei públics. Diumenge hi ha convocada a Mataró una manifestació sindical contra aquestes retallades.

Ens quedava per comentar un acte polític del cap de setmana que no ens va entrar ahir per manca de temps. Tal com havíem anunciat, Revolta Global celebrava dissabte una taula rodona al voltant de la crisi i de les retallades que impulsa el govern de la Generalitat, sobretot en matèria d’ensenyament i sanitat.

L’acte aplegava a la sala polivalent del Centre Cívic representants sindicals, professors i estudiants. El portaveu de Revolta Global a Premià de Mar, Àngel Pagès, ha destacat el coneixement directe que sobre aquestes retallades tenien els ponents.

La conclusió més destacada de l’acte de dissabte és la constatació de que es comença a apreciar una certa indignació entre professionals i usuaris al voltant d’aquestes retallades. Des de Revolta Global consideren que aquesta indignació creixent s’hauria de canalitzar a través de mobilitzacions.

De fet en aquest sentit ja ho ha programades dues manifestacions. Hi ha una mobilització general convocada pels sindicats el dia 14 de maig. Abans, però, a Mataró n’hi haurà una diumenge vinent dia 8 de maig.

Aquest acte s’emmarcava en la campanya social ‘Indigna’t’ que impulsa Revolta Global Esquerra Anticapitalista. Els ponents van ser Pau Silva, estudiant de medicina i membre de Revolta Global, Sebastià Caba, ensenyant de secundària i membre del sindicat  USTEC, Lluís Rabell, activista de la Federació d’AA.VV. de Barcelona. El moderador va ser el membre de Revolta Global de Premià de Mar Rubén Pocino.

Be the first to comment on "Revolta Global veu indicis de descontentament per les retallades"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »