▶️Roben la figura de Sant Josep del pessebre de Can Roure

El pessebre 'Adrià Balaguer' de Can Roure aquest matí sense la figura de Sant Josep.El pessebre 'Adrià Balaguer' de Can Roure aquest matí sense la figura de Sant Josep.

Els Amics de l’Art Pessebrístic de Premià de Mar han denunciat el robatori de la figura de Sant Josep del pessebre monumental que hi ha al pati de Can Roure, al carrer de Sant Antoni. El president de l‘entitat, Francesc Bosch, que ha explicat que van trobar a faltar la figura la nit del 30 de desembre, ha lamentat la sostracció.

Bosch ha explicat que la figura, com la resta que integren el pessebre, havia estat adquirida anys enrere per l’ajuntament a la casa ‘Art cristià’ d’Olot, però ha dit desconèixer el seu valor econòmic. Els Amics de l’Art Pessebrístic han posat el robatori en coneixement de la Policia Local, mentre que la regidoria de Cultura ha fet el mateix a la comissaria dels Mossos d’Esquadra. Francesc Bosch ha dit que ara mateix no disposen d’una altra figura de Sant Josep per a posar al pessebre -que des d’aquesta edició porta el nom d’Adrià Balaguer en record de l’expresident de l’entitat mort l’any passat-, i que es demanarà un pressupost per a adquirir-ne una altra pel proper Nadal.

Translate »