Roger Montañola formarà part de la Mesa d’Edat en la constitució del Parlament

El regidor de Joventut de Premià de Mar i diputat electe per CiU al Parlament de Catalunya, Roger Montañola, formarà part de la Mesa d’Edat que presidirà la constitució del nou Parlament demà passat dijous. Montañola, que és el diputat més jove del Parlament, ha expressat a Premià Notícies la seva satisfacció per aquest fet. La Mesa d’Edat estarà presidida pel diputat de CiU Francesc Bragulat, de 68 anys d’edat. A banda de Montañola intervindrà també a la Mesa el diputat del PP José Antonio Coto.

Demà passat dijous, dia 16 de desembre, és la data anunciada per a la constitució del Parlament de Catalunya sorgit de les eleccions del 28 de novembre. D’aquesta manera es donarà per encetada una nova legislatura en al qual la ciutat estarà representada pel diputat més jove de l’hemicicle, el regidor de joventut per CiU, Roger Montañola.

En tant que diputat més jove, Montañola formarà part de la Mesa d’Edat que dirigirà la transició entre ambdues legislatures. En aquest sentit, el president serà Francesc Bragulat de CiU, de seixanta-vuit anys, com a diputat de més edat, i els secretaris seran Roger Montañola i José Antonio Coto, del PP, tots dos de vint-i-quatre anys.

Busquem Roger Montañola per saber com prepara la sessió de dijous i quins plantejaments de futur té en tant que diputat al Parlament.

Premià Notícies dimarts 14 de desembre

Be the first to comment on "Roger Montañola formarà part de la Mesa d’Edat en la constitució del Parlament"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »