“Rotació” al capdavant de la llista de Crida, on 3 dels 4 regidors actuals cedeixen el seu lloc a cares noves

Les 12 primeres persones de la llista en una foto publicada recentment per CridaLes 12 primeres persones de la llista en una foto publicada recentment per Crida

Crida Premianenca ja ha fet públic l’ordre amb què aniran a la llista electoral les 12 persones elegides per l’assemblea per liderar la candidatura. Destaca el fet que ens els 7 primers llocs només apareix un dels actuals regidors, que és el cap de llista Andreu Mumbrú. Ell mateix ha justificat l’absència dels regidors en els primers llocs per la voluntat de rotació i renovació:

Mumbrú també ha insistit que la tria d’aquestes 12 persones obeeix a quatre premisses: l’equip per sobre dels personalismes; pluralitat; expertesa (totes elles ostenten bagatge específic en àrees diferents); i accés a la institució de militants de base i teixit associatiu. D’altra banda la formació celebra demà divendres una nova jornada programàtica COP, aquest cop sobre esport, i dissabte la COP Decisiva, de recull de propostes i conclusions per acabar el cicle.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »