Salvador Milà proposa que es deixi d’abocar sorra a les platges amb les dragues

La draga treballant a la platja de Premià l'estiu 2010

El diputat d’ICV al Parlament de Catalunya, Salvador Milà, va advocar divendres per abandonar l’ús del vaixell-draga com a sistema de regeneració de les platges. Milà va dir que s’havia d’obligar a la concessionària del port a fer el transvasament de sorra de la platja de Llevant a ponent del port. Una quarantena de persones es van aplegar divendres a la sala Salvador Moragas de la biblioteca municipal per sentir la conferència de Milà organitzada per la Coalició d’Esquerres de Premià de Mar.

El diputat mataroní d’ICV Salvador Milà va participar divendres en un acte convocat per la Coalició d’Esquerres. Milà feia una xerrada sota el títol de ‘Quina façana marítima tenim? Quina façana marítima volem?’. El president de la Coalició d’Esquerres de Premià de Mar, Manel Egea, ha explicat que, a banda de parlar del litoral, Salvador Milà es va referir també a aspecte de mobilitat com la Nacional II o la C32. Egea es mostrava satisfet d’haver congregat una quarantena de persones a un acte que es feia a un lloc on mai no havien organitzat res, com era la biblioteca Martí Rosselló i Lloveras. Pel que fa al tema que donava títol a la xerrada, Salvador Milà va advocar per suprimir la regeneració mitjançant els vaixells draga que fan malbé el fons marí i obligar a la concessionària del port a traspassar sorra de la platja de Llevant a ponent del port.

Pel que fa a la Nacional II, Salvador Milà va insistir en que aquesta carretera s’ha de convertir en una via intermunicipal que inclogui un passeig marítim.

La xerrada de Salvador Milà obre un cicle d’actes que la Coalició d’Esquerres durà a terme per preparar el seu programa electoral per les eleccions municipals del 22 de maig.

Be the first to comment on "Salvador Milà proposa que es deixi d’abocar sorra a les platges amb les dragues"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »