Satisfacció a les entitats premianenques per l’aturada de les rondes

Ahir dijous vam rebre la notícia de l’aturada dels projectes de les Rondes del Baix Maresme i de Mataró, una confirmació que arribava des de la secretaria de mobilitat de la Generalitat. Avui les entitats premianenques s’han llevat satisfetes per aquest anunci i des del Premià Notícies hem anat a buscar quines valoracions en feien les que més havien perseguit aquest propòsit.

Des de l’Associació de Veïns del Barri Banyeres han emprès diverses accions contra les rondes des que el passat estiu es van afegir a la coordinadora “Preservem el Maresme”. Ara bé, el seu president, Fernando Izquierdo, es mostrava cautelós, ja que espera que aquesta decisió acabi sent definitiva.

Pel que fa a la Plataforma Cívica Camí Ral, el president Rafel Anguera ha interpretat la desestimació de les Rondes com un triomf de la societat civil. Recordem que la coordinadora “Preservem el Maresme” ha arribat a reunir fins a vuitanta-set entitats de la comarca. Anguera ha admès que les estretors econòmiques també hauran ajudat la Generalitat a prendre aquesta decisió, però reclama que les inversions previstes es mantinguin per millorar la mobilitat al Maresme.

En l’edició de dilluns del Premià Notícies intentarem conèixer les valoracions dels polítics premianencs respecte el final de les rondes.

Be the first to comment on "Satisfacció a les entitats premianenques per l’aturada de les rondes"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »