Satisfacció de l’àrea de salut per la vacunació massiva d’ahir, durant la qual la mateixa regidora Guardeño i personal de l’ICS van sortir a convidar veïns

Al pavelló s'hi van habilitar 9 punts de vacunació i s'administrava la vacuna Janssen

402 veïns de Premià de Mar van vacunar-se ahir contra la COVID en la vacunació massiva sense cita prèvia que havien organitzat l’ICS i l’Ajuntament al Pavelló Municipal. La regidora de salut Pilar Guardeño s’ha mostrat avui plenament satisfeta de la resposta de la població i del desenvolupament de la jornada, i ha explicat que en un moment donat ella mateixa i dos membres de l’ICS van sortir al carrer a fer una acció de salut comunitària per convidar veïns del barri a vacunar-se, especialment entre el col·lectiu immigrant i més vulnerable. Guardeño s’ha mostrat especialment emocionada per l’experiència:

En concret es convocava a la vacunació persones majors de 40 anys que no haguessin passat la malaltia ni començat la pauta ni estiguessin citats per fer-ho. Recordem que l’acció va ser impulsada pel CAP arran del repunt de contagis dels últims dies. Afegim d’altra banda que segons Mataró Audiovisual, l’Hospital de Mataró té a hores d’ara 9 persones ingressades per Covid-19, quan les darreres setmanes la xifra era només d’un i dos ingressats; 7 d’aquests 9 malalts han ingressat el cap de setmana passat. També han crescut les visites a urgències per positius de Covid, però no s’han traduït en ingressos. A l’UCI no hi ha canvis, però: hi romanen només 4 persones que ja han negativitzat fa dies. 

Escolta les declaracions de Pilar Guardeño:

Translate »