Satisfacció entre els organitzadors de la 3ª Festa del Bolet

Èxit de participació de públic en la tercera edició de la Festa del Bolet que organitzava l’Aveca aquest dissabte a la plaça de l’Ajuntament. Des de l’entitat organitzadora es valora el nombre de parades i de públic visitant, així com la participació en les activitats paral·leles. L’Aveca considera que el format i al mida del la Festa del Bolet és ara mateix l’adequada per la ciutat.

Ens quedaven algunes activitats del cap de setmana encara per comentar en aquest informatiu. Anem per la que teníem dissabte a la Plaça de l’Ajuntament. L’AVECA ens situava all¡à la tercera edició de la seva Festa del Bolet, una activitat que va agafant arrelament al calendari d’aquesta entitat veïnal i que organitza la Rosa Estrada. Hem parlat amb la presidenta de l’Aveca, la Pepita Pla, que estava molt satisfeta del desenvolupament de la Festa i de la gent que es va aplegar per seguir-la a la Plaça de l’Ajuntament.

A l’hora de parlar de fires amb el bolet com a protagonista es fa inevitable pensar en d’altres models que es fan a la comarca, com ara la fira que es fa a Vilassar de Dalt. En aquest sentit, la Pepita Pla té clar que, ara per ara, el model que convé a l’Aveca és el que van veure dissabte a la plaça de l’Ajuntament.

A banda de les diferents parades situades a la Plaça de l’Ajuntament, la Festa de Bolet va incloure un tast de bolets, un concurs infantil de dibuix i l’actuació dels tabalers de De Bòlit!

Be the first to comment on "Satisfacció entre els organitzadors de la 3ª Festa del Bolet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »