Satisfacció entre els organitzadors del festival solidari amb Haití que es va fer a la Gran Via de Lluís Companys

Satisfacció entre les entitats col·laboradores pel desenvolupament del festival solidari que es va celebrar diumenge a la Gran Via de Lluís Companys per recaptar fons per les víctimes del terratrèmol d’Haití del 12 de gener. Tot i que encara es desconeixen els diners recollits, que seran lliurats a la Creu Roja, es valoren positivament tant les actuacions com al presència de públic.

Tot i que ja estem a dijous ens quedava una activitat del cap de setmana per comentar. Ens referim al festival que organitzava diumenge a la Gran Via de Lluis Companys un professor de l’escola de ball ‘L’Acadèmia’, Juan Salmerón, per recollir fons per a les víctimes del terratrèmol d’Haití. Per causes alienes a aquesta redacció no hem pogut informar abans sobre el festival i, de fet, encara ens manquen dades bàsiques com la recaptació que es va assolir i que esperem poder explicar-vos en breu.

El festival era ben variat, amb actuacions musical, de ball, un cor rociero i pallassos. Tot i això, l’element més important eren els sortejos. Els tiquets servien per sortejar productes cedits per comerciants de la ciutat i els diners recollits per a la seva venda s’havien de lliurar a la Creu Roja.

Mentre no coneixem aquesta dada, ens interessem pel desenvolupament del festival des de la seva vessant artística. La directora de ‘L’Acadèmia’, Marta Burjachs, ens ha explicat que els organitzadors i els artistes participants van quedar molt satisfets.

De fet la pròpia ‘Acadèmia’ havia fet setmanes enrere la seva marató de ball per recollir fons per Haití. Marta Burjachs considera que val la pena organitzar activitats d’aquestes característiques amb finalitats solidàries.

El festival es va fer al davant del restaurant ‘Plats’ a la Gran Via de Lluís Companys.

Be the first to comment on "Satisfacció entre els organitzadors del festival solidari amb Haití que es va fer a la Gran Via de Lluís Companys"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »