Segon aniversari de l’explosió a la Gran Via: barreja de records amargs i aprenentatges valuosos

Fotografia d'avui, 18 de setembre, del bloc de l'explosióFotografia d'avui, 18 de setembre, del bloc de l'explosió

Segon aniversari avui de l’explosió al bloc de la Gran Via de Premià de Mar, que va matar dues persones i que va obligar tots els veïns de l’immoble i bona part dels edificis contigus a abandonar els seus habitatges durant, en alguns casos, un any i mig mentre es reconstruïa el bloc. Ara la majoria de veïns del bloc afectat ja han tornat i fan vida normal. Entre ells Imma Benedicto, que ha dit a aquesta emissora que amb el retorn va intentar posar el “rellotge a zero”, però que avui costa més que els altres dies:

El Premià Notícies també ha parlat de l’efemèride amb l’alcalde Miquel Àngel Méndez, que enviat un missatge d’ànim als afectats i que ha admès que la situació ha permès obtenir molts aprenentatges. Entre ells, a partir de la solidaritat que es va posar de manifest després del succés per part de molts premianencs:

Preguntat per la gestió municipal de l’afer i per les queixes que van transcendir en el seu moment Méndez ha indicat que de repetir-se una situació semblant, l’Ajuntament potser s’hauria d’abocar -ha dit- a l’atenció dels veïns i deixar per companyies asseguradores i forces de seguretat la rehabilitació de l’edifici i la protecció dels béns materials.

Escolta el reportatge sencer al Premià Notícies:

Translate »