Segons els Mossos d’Esquadra, la ràtio de delinqüència a Premià de Mar és un terç inferior a la mitjana de Catalunya

Premià Notícies Matí
Descarrega

l’Àrea Bàsica Policial de Premià de Mar

Els robatoris a l’interior de vehicle i les faltes de furt són els delictes més corrents a Premià de Mar i al conjunt del Baix Maresme. Així ho ha explicat aquest matí a Premià Notícies Bonaventura Comas, cap de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar. Comas també ha incidit en un augment dels delictes de frau en targetes de crèdit. Malgrat tot, l’inspector ha volgut posar èmfasi en el fet que Premià de Mar té actualment un índex de delinqüència força més baix que la mitjana del conjunt del país. El cap de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar ha exposat que mentre la ràtio de l’índex de delinqüència a Premià de Mar és de 4,6 per cada 1000 habitants, a Catalunya aquesta xifra s’eleva fina a un 6,5, un terç superior.

Comas també ha comentat l’estat de l’Operació Grèvol del present any, encaminada a evitar furts i robatoris al comerç i zones comercials durant el període nadalenc. El cap de la comissaria ha explicat que hores d’ara es troben en el primer període, basat en informar als comerciants i estar-hi en contacte. Bonaventura Comas va assumir la direcció de l’Àrea Bàsica Policial dels Mossos d’Esquadra de Premià de Mar el passat 3 de novembre.

“Un cas aïllat. Malgrat tot, prevenció”

En l’entrevista, Bonaventura Comas també ha fet referència a l’incident ocorregut aquesta matinada a Girona, en què un empresari ha mort després que uns lladres accedissin al seu domicili. Comas ha explicat que des de Mossos d’Esquadra intenten lluitar contra situacions com aquesta a partir del patrullatge de prevenció per les ciutats a més d’altres mesures de tipus intern.

Be the first to comment on "Segons els Mossos d’Esquadra, la ràtio de delinqüència a Premià de Mar és un terç inferior a la mitjana de Catalunya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »