?Sense acord respecte a la música en el campionat 3×3 de dissabte

Cartell del campionat de bàsquet 3x3 de dissabte.Cartell del campionat de bàsquet 3x3 de dissabte.

Sí al campionat 3×3 de bàsquet però sense música, ni alta ni baixa. Aquesta és la postura final que han adoptat els veïns de la plaça de la Sardana que ahir es van reunir en assemblea per debatre la proposta que els havia fet l’AB Premià de rebaixar el volum de la música en el campionat per disminuir les molèsties als veïns. El residents de la plaça consideren que no cal música per a jugar a bàsquet i que la megafonia ha de servir només per anunciar els partits. Laura Salomó, portaveu dels veïns, ha explicat a Premià Notícies la seva decisió.


Segons Salomó, els veïns ‘ni es plantegen’ que l’AB Premià no accepti aquest condicionant. Doncs bé, consultada sobre aquesta resposta l’Agrupació Bàsquet Premià, el seu president, Toni Lirio ha dit a Premià Notícies que considera ‘inadmissible’ que una activitat com un campionat 3×3 de bàsquet es faci sense música, i s’ha refermat en la proposta presentada en la reunió de dilluns de limitar el volum en l’activitat de dissabte.


Lirio ha dit que l’entitat no ha de donar cap explicació als veïns de la plaça de la Sardana ja que el seu interlocutor, i qui els ha donat els permisos per fer el campionat, és l’Ajuntament, i considera ‘un xantatge’, ha dit, la posició del col·lectiu de residents de la plaça.

Translate »