Sense revetlla popular a La Salle però amb Flama del Canigó

Arribada de la Flama del Canigó l'any 2015, amb Maite Lletjà a l'esquerraFoto d'arxiu de la rebuda de la Flama a Premià de Mar: aquest any no hi haurà acte públic però sí un recorregut pel municipi

L’agrupament La Traca ha renunciat enguany a l’organització de la tradicional revetlla darrere l’escola de la Salle però amb tot sí que hi haurà arribada de la Flama del Canigó demà al vespre a Premià de Mar. No serà tampoc com cada any, per això, perquè a fi d’evitar aglomeracions no es farà públic el recorregut, i finalment la flama s’exposarà en un peveter a Can Roura, al carrer de Sant Antoni. Escoltem en Nil Agut, de La Traca, a l’Ona Maresme:

L’escampada de la Flama per Catalunya des de la muntanya del Canigó està organitzada per Omnium Cultural a nivell nacional i a Premià de Mar ja fa alguns anys que ho assumeix La Traca amb la col·laboració d’altres entitats. Està previst que demà arribi pels volts de les 8 del  vespre. Afegim d’altra banda que l’agrupament ha decidit finalment anul·lar els campaments d’aquest estiu, que amb motiu del 10è aniversari s’havien de fer a França.

Translate »