Serveis Socials alerta que les seves prestacions es poden veure afectades quan acabi la moratòria de la LRSAL el 31 de desembre de 2015

Entrevista a Pepe Otero, coordinador de Serveis Soc ials de Premià de Mar

Descarrega l’entrevista

Els Serveis Socials es troben a les Naus de l'Antiga Fàbrica del Gas

Els Serveis Socials es troben a les Naus de l’Antiga Fàbrica del Gas

L’àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament de Premià de Mar considera que si es manté la unitat d’acció entre Generalitat, Ajuntaments i Consells Comarcals per fer front a les limitacions que imposa la nova Llei de Racionalització i Sostenibilitat de l’Administració Local en matèria social no hi hauria d’haver canvis substancials en aquest àmbit fins el 31 de desembre 2015, ja que aquesta llei contempla una moratòria fins a aquesta data. A partir d’aquí, però, si no prosperen els recursos de constitucionalitat que s’han anunciat, el servei podria quedar seriosament afectat. 

Otero va participar en representació de l’Ajuntament de Premià de Mar divendres passat a una sessió de treball al Consell Comarcal en què els diferents municipis de la comarca van debatre al voltant dels efectes que pot tenir la nova llei en les polítiques socials municipals.

Be the first to comment on "Serveis Socials alerta que les seves prestacions es poden veure afectades quan acabi la moratòria de la LRSAL el 31 de desembre de 2015"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »