Serveis Socials duplica els ajuts d’urgència a famílies en només 3 anys

Mercè Gisbert als estudis del carrer Eixample

El número d’ajuts d’urgència que s’ha tramitat des de l’àrea de Serveis Socials a famílies de Premià de Mar s’ha duplicat en els darrers 3 anys. Durant el 2010 s’han atès 97 famílies per aquest procediment d’urgència. Les ajudes des de Serveis Socials s’han multiplicat també en beques escolars els darrers anys coma conseqüència de la crisi econòmica.

Estem a les acaballes de l’any 2010, el més dur del que portem viscut des de l’inici de la crisi econòmica el 2007. Si hi ha un àrea municipal des d’on la situació de crisi es viu de manera més palpable és de la Serveis Socials, que es troba en primera línia a l’hora de rebre els afectats i distribuir els ajuts.

La regidoria ha fet balanç dels seus números i d’ells, més enllà de la fredor de les xifres, es desprenen situacions molt crues per les que estan passant veïns de la ciutat. Crida l’atenció especialment la quantitat de famílies que mai no havien tingut necessitat de recórrer als Serveis Socials i que després d’haver perdut la feina han d’anar a picar les seves portes.

Comentem aquesta situació amb la regidora de Serveis Socials de Premià de Mar, Mercè Gisbert.

Premià Notícies 21 de desembre

Be the first to comment on "Serveis Socials duplica els ajuts d’urgència a famílies en només 3 anys"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »