Serveis socials ja té a punt la campanya de les jaquetes: 257 nens d’entre 13 i 16 anys rebran jaquetes comprades a dues botigues locals

Jaquetes en un aparador premianenc

Finalment seran 257 adolescents entre 13 i 16 anys els que rebran aquest hivern una jaqueta d’abric de part de l’Ajuntament en el marc de la campanya ‘A Premià de Mar cap nen passa fred’. La campanya, que va tenir una experiència prèvia fa 3 anys, es durà a terme abans de dues setmanes i els beneficiaris són fills de fins a 158 famílies vulnerables localitzades pels tècnics de serveis socials. Escoltem la titular de l’àrea Imma Morales:

El programa també ha volgut implicar el comerç local, de manera que els articles s’adquiriran en botigues premianenques. Aquesta part del dispositiu s’ha organitzat a través de promoció econòmica i de les entitats comercials, i finalment han estat dos els establiments que s’hi han engrescat, una circumstància que Morales atribueix a qüestions com el volum de feina o la disponibilitat d’estocs:

Ara serveis socials demanarà a les famílies beneficiàries que donin indicacions sobre les talles per preparar les comandes i després les adreçarà a l’establiment on s’hagi de recollir la jaqueta. Tot plegat, com ha explicat la regidora, es durà a terme a partir d’un romanent del pressupost de serveis socials, i costarà aproximadament 11.500€. Segons Morales, podria haver-hi campanyes semblants en el futur amb altres articles de roba perquè els tècnics han detectat altres necessitats:

Preguntada finalment la regidora per les crítiques que han fet públiques els grups d’En Comú Podem i Crida Premianenca Morales ha declinat respondre i ha dit que a ella l’únic que li preocupa “són les persones i atendre les seves necessitats”.

Escolta l’entrevista a l’Imma Morales:

Translate »