Signat el conveni perquè pugui operar al local municipal d’Unió, 40 l’empresa que gestionava l’Aula Respir

Moment de la signatura del conveni ambl´alcalde Miquel Àngel Méndez; el segon tinent d'alcalde, David Gutiérrez, la regidora de Serveis Socials, Imma Morales i en nom de Mir Serveis socials el seu president, Ramon Marcos.Moment de la signatura del conveni ambl´alcalde Miquel Àngel Méndez; el segon tinent d'alcalde, David Gutiérrez, la regidora de Serveis Socials, Imma Morales i en nom de Mir Serveis socials el seu president, Ramon Marcos.

L’Ajuntament ja ha signat el conveni que permetrà l’empresa Mir Serveis Socials, que gestionava l’antiga Aula Respir, oferir de nou els seus serveis a la gent gran al local del carrer de la Unió, 40. Recordem que després que aquesta aula hagués de tancar el juny passat, van començar negociacions amb l’Ajuntament per tal que el servei no es perdés, i un cop reformat el local municipal, ara el servei -en virtut d’aquest conveni- es reprendrà en aquest indret. Escoltem la regidora de serveis socials Imma Morales:

El conveni té una durada de quatre anys prorrogables, i entre altres coses estipula que atendrà persones derivades pels serveis socials (a qui prestarà atenció diürna, transport adaptat o menjador) i que l’empresa mantindrà la seva condició d’entitat sense ànim de lucre i amb preus per sota dels preus de mercat. S’espera que el local del carrer Unió obri a mitjan mes d’abril.

Escolta el reportatge al Premià Notícies:

Translate »