SME-CCOO denuncia que els Mossos no tenen cobertura a Premià i el Masnou

Un sindicat dels Mossos d’Esquadra ha denunciat que els agents tenen problemes de cobertura amb els seus aparells de ràdio als termes de Premià de Mar i del Masnou. Segons aquests denúncia els agents tenen problemes per fer accions habituals com demanar reforços o avisar els seus serveis mèdics, cosa que han de fer mitjançant els seus telèfons mòbils. Segons el sindicat SME-CCOO aquesta situació es dóna des fa sis mesos quan l’ABP de Premià de Mar es va integrar en la xarxa digital Rescat.

Els cossos de seguretat i emergències de la Generalitat no es poden comunicar a través de la ràdio en diversos punts del Masnou i de Premià de Mar. Segons ha denunciat el sindicat policial SME-CCOO al diari El Punt, des de fa sis mesos, els agents dels Mossos d’Esquadra tenen problemes de cobertura que els impedeixen realitzar accions força habituals com ara demanar reforços o avisar els serveis mèdics, cosa que consideren que atempta contra la seguretat de les unitats operatives, però també contra la dels ciutadans.

Segons el portaveu del sindicat SME-CCOO, Toni Castejón, aquestes deficiències es registren des de fa aproximadament mig any, des que l’àrea bàsica policial de Premià de Mar es va integrar al sistema de comunicacions Rescat, una xarxa que comparteixen els cossos d’emergències i seguretat de la Generalitat de Catalunya. El nou sistema, que funciona via satèl·lit, permet integrar els diversos cossos, però origina problemes de cobertura com ara el de l’Àrea Bàsica Policial de Premià de Mar.

Be the first to comment on "SME-CCOO denuncia que els Mossos no tenen cobertura a Premià i el Masnou"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »