Subirà sobre la problemàtica de l’aparcament a la part alta: “ens hi hem trencat tots les banyes i els últims 9 mesos hem creat 200 places noves”

Un dels nous espais d'aparcament creats al carrer Antoni Gaudí

L’equip de govern ha defensat avui la gestió que s’ha fet de l’aparcament a la zona alta del municipi per donar resposta, d’una banda, als canvis implantats per l’Ajuntament de Premià de Dalt, i de l’altra, per les obres a la carretera que connecta amb aquest municipi. El regidor responsable de mobilitat, Antoni Subirà, ha remarcat que tot i la manca d’espai que pateix Premià de Mar, durant els últims 9 mesos (en què s’ha posat de manifest la problemàtica d’una manera més aguda) s’han creat fins a 200 places noves que en seran 70 més quan acabin les obres:

En concret les noves places s’han creat a l’esplanada de Santa Maria, al camí del Mig, al futur giratori del barri Banyeres i al barri Cotet. Subirà ha explicat que el model de mobilitat que es vol implantar farà que les zones d’aparcament siguin cada cop més perifèriques a fi de prioritzar els vianants al centre del municipi. Fa dos dissabtes el mateix Subirà, l’alcalde Rafa Navarro i el regidor de via pública David Gutiérrez van reunir-se de nou amb la plataforma veïnal que reclama solucions al barri Maresme, reunions que fa mesos que se celebren per copsar demandes i informar de les actuacions que es fan. Dilluns que ve hi haurà una reunió semblant aquest cop amb veïns del Gas i el Palmar, on es volen fer canvis viaris quan acabin les obres a la carretera.

Escolta les declaracions de l’Antoni Subirà:

Translate »