Tall de trànsit demà al carrer de l'Aurora per retirar l'antiga antena de Ràdio Premià de Mar

Edifici del carrer Sant Pau, 13, antiga seu de Ràdio Premià de Mar

Edifici del carrer Sant Pau, 13, antiga seu de Ràdio Premià de Mar

Demà desapareix un element icònic de l’skyline premianenc: durant el matí operaris d’una empresa especialitzada retiraran l’antiga antena de Ràdio Premià de Mar de l’edifici del carrer Sant Pau, 13, antiga seu de l’emissora municipal, on va instal·lar-se l’any 1985. Com ja vam informar en el seu moment, la nova antena ja fa uns mesos que s’ha instal·lat i que opera des del terrat de l’Amistat.

La instal·lació d’aquesta torreta de telecomunicacions es va fer l’any 1985, el mateix any en què va fundar-se Ràdio Premià de Mar. Aleshores va ser un dels primers col·laboradors de l’emissora i professional del ram qui es va ocupar d’instal·lar-la i fer-la operativa.

Per tal de dur a terme els treballs de retirada de l’antena, que es duran a terme mitjançant un camió ploma de grans dimensions, s’haurà de tallar el carrer de l’Aurora entre Eixample i Nord al trànsit des de les 8 del matí i fins les 3 de la tarda (avui ja s’indica que no s’hi pot estacionar) i la circulació es tallarà a partir de les 10 del matí.

Be the first to comment on "Tall de trànsit demà al carrer de l'Aurora per retirar l'antiga antena de Ràdio Premià de Mar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »