Taller de percussió en el marc de la setmana temàtica de l’Escola de Música

La percussió serà la gran protagonista de l’activitat d’avui de la setmana temàtica de l’escola de Música de Premià de Mar, dedicada enguany a la música llatinoamericana. Roger Bas oferirà un taller aquest vespre als alumnes del centre. Demà divendres, i encara parlant de música, la comissió del programa ‘Premià Jove’ proposa un concert seguit d’una jam session oberta a la plaça dels Països Catalans.

La setena Setmana Temàtica de l’Escola Municipal de Música continua cremant etapes. Després del concert de cant coral que es va fer ahir a l’església de Santa Maria, avui les activitats tornen a l’auditori de l’edifici de can Maristany. Els alumnes de l’Escola de Música tenen avui l’ocasió de participar en un taller de percussió llatina a càrrec de Roger Bas.

El taller es farà en tres sessions repartides segons l’edat dels alumnes, a 2/4 de sis, ¾ de set i vuit del vespre. Es preveu que entrin en acció els instruments de percussió de que disposa l’escola i d’altres que portarà el propi Roger Bas.

La darrera les activitat de la setena Setmana Temàtica de l’Escola de Música serà demà divendres quan acabaran un seguit d’activitats dirigides pel professorat del centre sota els títols de ‘Chacoteando’ i ‘La clau és la Clave. La setmana temàtica de l’Escola de Música està dedicada enguany a la música llatinoamericana.

No deixem els aspectes musicals perquè demà divendres, i en el marc del programa ‘Premià Jove Oci Alternatiu’, trobem un concert ben especial. Per començar un concert amb el trio que formen Marc Aliana amb Santamaria i Navarro i, tot seguit, una jam session.

Qui vulgui participar en aquesta jam session trobarà l’espai condicionat per actuar en directe, de manera que només haurà de portar el seu instrument. Aquesta activitat es farà a la Plaça dels Països Catalans, començarà a 2/4 d’11 de la nit amb el concert i l’hora límit per a les actuacions populars serà a les dues de la matinada.

Be the first to comment on "Taller de percussió en el marc de la setmana temàtica de l’Escola de Música"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Translate »